Loading...

MTH106 TMA3 2020 1 QUESTION & ANSWERS

Loading...

1).A_________equation system is a set of equations with two or more unknown
(A)Simultaneous
(B)linear
(C)partial
(D)Quatic

Ans: Simultaneous
2).An inequality is a statement that two numbers are not _.
(A)equal
(B)not equal
(C)fixed
(D)constant

Ans: not equal
3).The set of real numbers are denoted by _.
(A)R
(B)Z
(C)N
(D)Q

Ans: R
4).Suppose \\(f(x)=6x^{5}-2x^{3}-x\\)then\\(\\int_{1}^{2}f(x)(dx)\\) is
(A)3960
(B)3970
(C)3980
(D)3990

Ans: 3960
5).The set of integers are denoted by _.
(A)R
(B)N
(C)Q
(D)Z

Ans: Z

Loading...
6).The reverse process of differentiation is .
(A)Differentiation
(B)integration
(C)Derivative
(D)differential

Ans: integration
7).The number __ is neither positive nor negative.
(A)1
(B)\\(0\\)
(C)2
(D)3

Ans: \\(0\\)
8).If four fair coins are tossed. The probability of obtaining atleast three heads is ___.
(A)0.53
(B)0.63
(C)0.73
(D)0.83

Ans: 0.83
9).What is the probability of getting an even number, if a die is tossed?
(A)0.25
(B)0.33
(C)0.5
(D)0.75

Ans: 0.5
10).The differential of \\(y=x^{2}\\) is
(A)x
(B)3x
(C)2x
(D)4x

Ans: 2x

By Kariq4all


Loading...

Post a comment

0 Comments