Loading...

ALL ABOUT GST302 BUSINESS PLAN

Loading...


WHAT IS GST302?*

ANSWERS:: 
GST302  Course Title: Business Creation and Growth is a 2 unit compulsory course in 300level 2nd semester. 
Formally known as GST301 with
Course Title: Entrepreneurship Studies 1.

2. *IS THERE TMA FOR GST302?*

ANSWER:
There is no tma for Gst302.

3. *IS THERE EXAM FOR GST302?*

ANSWER:
Loading...
Yes, You will write a Cbt examination on Gst302 just like the normal e exams.

4. *HOW DO I STUDY FOR THE EXAM, IS THERE TEXTS BOOK FOR GST302?*

ANSWER:
Yes, Gst302 has texts book, you can download the pdf in the school site and print it hardcopy just like other texts book, or goto your study centre after registration to collect the texts book, if u need the pdf instantly inbox me, i will send it to u.

5. *WHAT IS BUSINESS PLAN?*

ANSWER:
Business plan is the write up you will present to the school, explaining what its takes to start up a business, and how to manage the business well.

6. *WHAT IS PRESENTATION?*

ANSWER:
After writing the business plan, you will need to present it to the school, explaining what is in the write up, you can do the presentation online, you can also do the presentation in your study centre.

7. *WHEN IS THE PRESENTAION?*

ANSWER:
No fix date yet for the presentation, i will update you all ones its start.

8. *HOW CAN I GET THE WRITE UP*

ANSWER:
I can help you prepare the write up for you, at affordable price. 

9. *AFTER MY WRITE UP WHAT NEXT?*

ANSWER:
ones you have a write up, you need to upload it on the GST site, then choose a day for your presentation, i will send the Gst website to this forum ones the presentation start.

10. *LOG IN CREDENTIALS ON THE GST SITE*

ANSWER:
Pls note that you need to create GST log in credential before you can access the site to upload your business plan, i will guide you on how to create the log in details ones the presentation start.

Thats all for now, if you have any questions you can always inbox the Admins
Loading...

Post a Comment

0 Comments